Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Γ. Μαχαιρίδη με Γ. Πουσσαίο στη Νάξο

Η Νάξος είναι ο πρώτος σταθμός της κοινής περιοδείας που πραγματοποιούν ο επικεφαλής της παράταξης “Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” Γιάννης Μαχαιρίδης με τον υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Πουσσαίο, που έφτασε στο νησί το βράδυ της Παρασκευής.

“Τιμή δική μου και της παράταξής μας να είναι συνοδοιπόρος μας ο Γιώργος Πουσσαίος, μια σημαντική και εμβληματική προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης στις Κυκλάδες” δήλωσε ο κ. Μαχαιρίδης, προσθέτοντας:
“Με τεράστιο έργο και προσφορά, ως κοινοτάρχης και μετέπειτα δήμαρχος στην Ίο, αλλά και με καταλυτική παρουσία στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Πουσσαίος είναι ο πολιτικός εκείνος που έδωσε ώθηση στην τουριστική βιομηχανία του νησιού του, με καινοτόμες ιδέες και πολιτικές.

Μόλις πρόσφατα, το συνολικό και πολύχρονο έργο του αναγνωρίστηκε με την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού στο αρμόδιο Υπουργείο, συμβάλλοντας και προσωπικά στην τιτάνια προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η εικόνα της χώρας μας στην παγκόσμια αγορά.

Σήμερα, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να ισχυροποιήσουμε την Αυτοδιοίκηση στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και να υλοποιήσουμε τον προγραμματικό μας σχεδιασμό για τη βαριά μας βιομηχανία.
Δίνουμε μαζί τον όμορφο αγώνα για να κερδίσουν τα νησιά μας αυτά που τους οφείλουν και τους αξίζουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.