Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΡΑΣ "Είναι ώρα να να τιμωρήσουμε αυτούς που μας ξεγέλασαν"

Η υποψήφια δήμαρχος Θήρας
Μ.Αργυρού

Οι Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου βρίσκουν την χώρα μας αντιμέτωπη με πρωτοφανή επίθεση ενάντια στους εργαζομένους τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, ενάντια σε και υγιή και παραγωγική δύναμη του τόπου μας.

Η φυσιογνωμία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σαρώνεται από τον «Καλλικράτη», τον Νόμο που αλλάζει ριζικά και βίαια αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τους Δήμους.


Σε αυτή την πολιτική και οικονομική συγκυρία, ο συνδυασμός « Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας» όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα λάβει μέρος στις Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Θήρας με επικεφαλής την Μαρία Αργυρού.

Είναι ώρα να να τιμωρήσουμε αυτούς που μας ξεγέλασαν.
Είναι ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, τα κόμματά της και τους υπηρέτες της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που υποθηκεύουν ακόμα και το μέλλον των παιδιών μας.


Είναι η ώρα να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι στα συμφέροντα που ξεζουμίζουν το νησί μας με μόνο στόχο το κέρδος τους υποβαθμίζοντας το περιβάλλον και τη ζωή μας.


Οι υποψήφιοι φίλοι του Συνδυασμού συστρατεύονται με όσους επιθυμούν την πρόοδο του τόπου μας και θα δώσουν με αγωνιστικότητα την μάχη των εκλογών διεκδικώντας τον Δήμο Θήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.