Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις Ανδρέα Τζίνη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Νομίζω ότι το αποψινό αποτέλεσμα ανοίγει το δρόμο για να σταματήσει το διπολικό κατεστημένο στο Δήμο Ερμούπολης και να μην επεκταθεί και στον ενιαίο πλέον Δήμο Σύρας.

Το διπολικό κατεστημένο, που εκφραζόταν από τον κ. Δεκαβάλλα και τη μειοψηφία του Δήμου Ερμούπολης, σήμερα αντικαθίσταται από ένα διπολικό κατεστημένο του κ. Δεκαβάλλα και του κ. Πάπιτση. Ασχέτως ποιος από τους δύο θα πάρει το Δήμο, εμείς δεν θα υποστηρίξουμε κανέναν. Κανένας υποψήφιός μας δε θα δηλώσει τι θα ψηφίσει στο δεύτερο γύρο της 14ης-11-2010, όπως αυτοδεσμευτήκαμε δημοσίως κατά την εκλογική περίοδο. Συνεπώς, υπ’αυτήν την έννοια όλοι οι συνδημότες μας Συριανοί είναι, εκ μέρους μας, ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν και να πάρουν την ευθύνη για το τι Δημοτική Αρχή θέλουν σε αυτό το νησί.

Εμείς ένας ανεξάρτητος Συνδυασμός, και μάλιστα με πρόγραμμα αντίθετο με τα δύο κατεστημένα, θεωρούμε ότι η άνοδος του ποσοστού μας είναι μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο νομίζουμε ότι πραγματικά, θα φέρουμε τα πάνω-κάτω. Κατ’ αρχήν  θ’ ανοίξει ο κύκλος της διαφάνειας που δεν θα υπάρχει λογικά στους δύο πρώτους Συνδυασμούς.

Επίσης πιστεύουμε ότι θα σπάσει η φοβία και θα πάψουν οι Συριανοί να ψηφίζουν λόγω κομματισμού, πελατειακών σχέσεων ή λόγω των συγγενών και των φίλων. Εκτιμούμε ότι θα περάσουμε δηλαδή σε μια άλλη Σύρα, με μια πραγματική βιώσιμη ανάπτυξη, βασισμένη σε αυτοδιοικητικά κριτήρια.  Νομίζουμε ότι ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα και θα λειτουργήσει προς όφελος του 100% των Συριανών.

Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε χαρούμενοι και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυνατότητα να είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου Δήμου Σύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.