Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πρόκριση της ομάδας εφήβων του Ν.Ο.Σύρου


Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων πέτυχε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Σύρου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.      
Αποδίδουν «καρπούς» σε σύντομο χρονικό διάστημα οι προσπάθειες της διοίκησης του Ναυτικού ομίλου Σύρου. Με την βοήθεια των προπονητών αλλά και των γονέων του τμήματος κατάφερε μια ομάδα της πρωτοποριακής νέας ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Σύρου να προκριθεί στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι πλέον φανερό ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο από την διοίκηση του Ομίλου αρχίζει να «αποδίδει καρπούς» και το τμήμα υδατοσφαίρισης αναμφισβήτητα αρχίζει, ξανά, να κάνει υπερήφανο το νησί της Σύρου.
Οι έφηβοι του Ν.Ο.Σ που αγωνίστηκαν στον Α΄ προκριματικό όμιλο Αττικής μαζί με τις ομάδες του Π. Φαλήρου, του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Μίλωνα Ν. Σμύρνης και Ολυμπιάδα Πετρούπολης, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και με δύο νίκες, δύο ήττες κατέκτησαν την 3η θέση στον όμιλο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Συγκεκριμένα η ομάδα της Σύρου νίκησε τον Τρίτωνα 14-6, τον Μίλωνα 16-7, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από την Πετρούπολη 14-8 και το Π. Φάληρο, που είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με 17-8.
Σύνθεση της ομάδας: Μιχάλοβιτς Απόστολος, Λουδάρος Αλέξανδρος, Τσινός Άγγελος, Μιχαλόβιτς Ζαννής, Ρούσσης Γιάννης, Μανούσος Γιώργος, Σαρρής Γιάννης, Τσιργής Αχιλλέας, Βαρβιτσιώτης Γιώργος, Λουλούς Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Φουρνιστάκης Αντώνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσμα και οι σκόρερ
Ν.Ο.Σύρου-Τρίτωνας  14-6: (Τσικάρης) Λουδάρος Αλ. 8, Τσινός Άγ. 3, Μιχαλόβιτς Ζ 1, Μανούσος Γ. 1,  Φουρνιστάκης Αν 1.
Ν.Ο.Σύρου-Μίλωνας  16-7: Λουδάρος Α. 4, Τσινός Άγ. 4, Μιχαλόβιτς Ζ. 1, Ρούσσης Γ. 2, Μανούσος Γ. 4, Τσιργής Αχ. 1.
Πετρούπολη – Ν.Ο.Σ  14-8:  Λουδάρος 4, Μανούσος Γ. 2.
 Π. Φάληρο – Ν.Ο.Σ  17-8: Λουδάρος Αλ. 7, Τσινός Αγ. 1.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.