Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυκλάδες, Περιβάλλον και Πολιτισμός. Αγαπώ και φροντίζω τον τόπο μου».

Το τμήμα Πολιτιστικών θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Κυκλάδων σε συνεργασία με τις πλοιοκτήτριες εταιρείες που πραγματοποιούν δρομολόγια στις Κυκλάδες,διοργανώνουν διαγωνισμό ζωγραφικής στα σχολεία του νομού μας με θέμα:
«Κυκλάδες, Περιβάλλον και Πολιτισμός. Αγαπώ και φροντίζω τον τόπο μου».

Στόχος του διαγωνισμού είναι να συμβάλλει μέσω της τέχνης στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον των Κυκλάδων, καθώς και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να εκθέσουν τα έργα τους σε ένα δημόσιο χώρο, εφόσον η έκθεση θα φιλοξενηθεί στα πλοία που πραγματοποιούν δρομολόγια στις Κυκλάδες.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Κυκλάδων. Μετά το πέρας του διαγωνισμού όλα τα έργα θα φιλοξενηθούν στα πλοία που πραγματοποιούν δρομολόγια στις Κυκλάδες με σκοπό να εκτεθούν στο κοινό το οποίο και θα καλεστεί να ψηφίσει το έργο της αρεσκείας του. Το καθένα από τα έργα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα λάβει από τις πλοιοκτήτριες εταιρείες από τέσσερα ατομικά εισιτήρια και ένα αυτοκινήτου για οποιοδήποτε προορισμό των δρομολογίων των Κυκλάδων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.