Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δραστηριότητες τμήματος ιστιοπλοίας NOΣ


Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα έχει να επιδείξει το τμήμα ιστιοπλοΐας τους πρώτους μήνες της άνοιξης. Οι αθλητές μας επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με ένα μετάλλιο και με πολλές εμπειρίες. Αναλυτικότερα:


1ον.Διεθνής αγώνας Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη 09 - 13/03/11

Ο Πανελληνιονίκης στην κατηγορία εφήβων Laser standard 2010 Γιώργος Ζώρζος κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών και Εφήβων .

2ον . Athens Eurolymp Week 2011 & Πανελληνιοι αγώνες Laser Standard στον Φαληρικό όρμο 20-25/3/2011.Οι καιρικές συνθήκες με τις οποίες αγωνίστηκαν οι αθλητές ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις πρώτες ημέρες δεν επέτρεψαν να διεξαχθούν οι αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο Ν.Ο.Σ. συμμετείχε με πέντε αθλητές:

Κατηγορία Ανδρών
Μπισκετζής Αντώνης  21ος

Κατηγορία Εφήβων
Ζώρζος Γιώργος          2ος ***
Μπόγδανος Γιώργος   4ος
Παππάς Μιχάλης        5ος
Σιγάλας Κων/νος         6ος (ο μικρότερος αθλητής στην κατηγορία αυτή στην οποία θα αγωνίζεται για άλλα 3 χρόνια !)

***Ο Γ.Ζώρζος (μετά από 3 αγώνες ranking List κατέχει τη 2η θέση πανελληνίως , στην κατηγορία Laser standard εφήβων)

3ον. Περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγορίας optimist Νήσων Αιγαίου στο Ν.Α.Ο. Βούλας 25-27/03/2011

Κατηγορια Κοριτσιών
Σακελλαρίου Αντωνία  16η

Κατηγορία Αγοριών
Ρούμελης Πέτρος           13ος
Σταμπουλίδης Γιάννης   25ος
Φρέρης Γιώργος            34ος

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται στις 8-10/4/2011 με τη συμμετοχή οκτώ αθλητών στο διασυλλογικό αγώνα στον Πάνορμο της Τήνου στις κατηγορίες optimist και laser 4,7 και ακολουθεί στις 16-20/4/2011 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πρόκριση εθνικών ομάδων στον Φαληρικό όρμο, στις κατηγορίες Laser Radial και Laser 4,7.

Τέλος στις 27-29//5/2011 θα διεξαχθεί στη Σύρο ο  διασυλλογικός αγώνας <<Ευγένιος Ευγενίδης>> για τις κατηγορίες optimist, laser 4,7 και laser radial.

Το Δ.Σ. ή έφορος του τμήματος και ο Προπονητής συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και ιδιαιτέρως τον πρωταθλητή μας εφήβων Laser standard 2010 Γιώργο Ζώρζο που είναι παράδειγμα αθλητή για όλους, τους ευχόμαστε επίσης καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους. Ευχαριστούμε πολύ την BLUE STAR FERRIES και τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν οικονομικά αλλά και βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά μας.

Μη ξεχνάτε, ότι την Κυριακή 1η  Μαΐου ξεκινάει ο μήνας δωρεάν γνωριμίας όλων των μικρών παιδιών με το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς τους μπορούν να έρθουν όσα παιδιά θέλουν ηλικίας 7 έως 14 ετών να μάθουν ιστιοπλοΐα. Όσα παιδιά παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά του Μαΐου, μπορεί να τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν στις 28/5 στο διασυλλογικό αγώνα <<Ευγένιος Ευγενίδης>> που θα διεξαχθεί στη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες / εγγραφές επικοινωνήστε με την έφορο ιστιοπλοΐας κ. Ουρανία Πανταζή τηλ. 6932411950 -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.