Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ Αναγκαία η τοποθέτηση κάδου ανακύκλωσης

   Σε επιστολή του προς το δήμο Ερμούπολης ο σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Σύρου αναφέρει:  « Στα πλαίσια της μεγάλης και επιτυχημένης προσπάθειας που γίνεται στο νησί μας όσον αφορά την ανακύκλωση ικανών προς επανάχρηση  απορριμμάτων (χαρτί, γυαλί, πλαστικό), σαν σύλλογος εργαζομένων μίας εκ των σημαντικότερων υπηρεσιών του νησιού αλλά και του νομού θα θέλαμε να συμβάλλουμε κι εμείς κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο.
   Αυτή μας η συμβολή συνδέεται άμεσα με την δική σας ανταπόκριση. Δυστυχώς ακόμα δεν έχετε φροντίσει να διαθέσετε στο νοσοκομείο κάδους ανακύκλωσης αντίστοιχους αυτών που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία του νησιού.  Το νοσοκομείο έχει σε εβδομαδιαία βάση μεγάλες προς διάθεση ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών.
    Όπως πληροφορηθήκαμε  από την τεχνική υπηρεσία κατά το παρελθόν έγινε λόγος από τον αρμόδιο του δήμου για τη συγκεκριμένη δράση, ότι θα προμηθεύσετε πέρα από τους κάδους για γυαλί, χαρτί , πλαστικό και έναν κάδο για χρησιμοποιημένους λαμπτήρες. 
    Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει τοποθετηθεί στο νοσοκομείο κανένας κάδος με αποτέλεσμα τεράστιες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών να πηγαίνουν χαμένες.
    Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας έχοντας ως μοναδικό στόχο την διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος, η οποία είναι υποχρέωση και δικαίωμα όλων μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.