Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εργαζόμενοι Περιφέρειας :24ωρη Απεργία στις 18 Οκτώβρη – Συμμετοχή στην 48ωρη 19 και 20 Οκτώβρη.


   Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ν.Α. ( Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) συνεχίστηκε για Τρίτη  ημέρα  στο κτίριο της Α.Δ. Αιγαίου στην Ερμούπολη.

Έγινε ενημέρωση από το Δ.Σ.  για τις κινητοποιήσεις  των συναδέλφων μας εργαζομένων στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων, στους δασκάλους και νηπιαγωγούς. Έγινε ενημέρωση για τα γεγονότα του Σαββάτου όπου κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου των σωματείων δύο συνάδελφοι ( από τα σωματεία ΟΤΑ Σύρου και ΣΥΝΑΝΚ – ΠΝΑ) , ουσιαστικά απήχθηκαν με απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας  σε καράβι της γραμμής, προκειμένου να εμποδιστεί η ενημέρωση πληρώματος και επιβατών για την αναγκαιότητα ανυποχώρητου αγώνα ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης  - ΕΕ – ΔΝΤ. 
  Αποφασίστηκε να  παραβρεθούμε στις συνελεύσεις του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Σύρου όπου οι συνάδελφοι αποφάσισαν στάση εργασίας για την Τρίτη 18 Οκτώβρη και συμμετοχή στην 48ωρη πανελλαδική απεργία,  να χαιρετήσουμε την συγκέντρωση – διαμαρτυρία των συνταξιούχων ναυτικών και να μοιράσουμε ανακοίνωση  - κάλεσμα αγώνα στους επαγγελματίες του νησιού.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ν.Α. ( Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου) αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία για την Τρίτη 18/10/2011 ως κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες στις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και γενικότερα στις δημόσιες υπηρεσίες του νησιού μας.
Με την 48ωρη απεργία της 19ης και 20ης Οκτωβρίου εντείνουμε τον αγώνα μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συναδέλφους στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην Εφορία Σύρου,  με τους γονείς και δασκάλους   του 3ου  Δημοτικού σχολείου, με όλους τους εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες που περνάνε στην αντεπίθεση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε ανάλογες αποφάσεις περαιτέρω κινητοποιήσεων. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να αντιταχθούν σε κάθε μεθόδευση κατάργησης όλων των κοινωνικών αγαθών, κάθε συνταγματικού δικαιώματος.

Συμμετέχουμε στην  παν – δημοσιοϋπαλληλική συνέλευση, την Τετάρτη 19 Οκτώβρη στις 6:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης για να αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα.
Εμείς οι εργαζόμενοι παραλύουμε την παραγωγή, το εμπόριο και τις υπηρεσίες. Εμείς οι εργαζόμενοι βάζουμε τους νέους όρους εργασίας, διαβίωσης, παραγωγής και διανομής του πλούτου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις  των σωματείων  στη Σύρο Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 μπροστά σε Νεώριο -  ΙΚΑ  στις 11 π.μ.



Οι συνάδελφοι εκτός Σύρου καλούνται να συμμετέχουν στις κατά τόπο απεργιακές συγκεντρώσεις.
Τετάρτη και Πέμπτη κανένας στην δουλειά. Κανένας σπίτι του. Όλοι στο δρόμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.