Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Μητρικός θηλασμός στα σκαλάκια του δημαρχείου (6/11 ώρα 12 μμ)

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, με το μήνυμα «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!» διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 τη δράση Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια διαδικτυακής συνεννόησης διαφόρων μητέρων ανά την Ελλάδα μέσα από εθελοντικά δίκτυα που διαχειρίζεται η ομάδα του mitrikosthilasmos.com που δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού στην οποία συμμετέχουν ήδη 20 πόλεις!

Το mitrikosthilasmos.com με τη δράση του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Θηλασμού συμμετέχει στο επίσημο καλεντάρι της WABA -World Alliance for Breastfeeding Action- για τις δράσεις εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού! Για τα πρακτικά της εκδήλωσης, θα γίνει καταμέτρηση όσων μητέρων μαζί με τα μωρά τους πάρουν μέρος!

Στόχος όμως δεν είναι ο “δημόσιος θηλασμός...” αλλά ο “μητρικός θηλασμός”. Η δράση του “ταυτόχρονου” θηλασμού είναι απλά η αφορμή σε μια ευρεία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάzουν τα παιδιά τους!!

Γι΄αυτό, πέρα από τον ταυτόχρονο θηλασμό, στοχεύουμε και στην άμεση ενημέρωση των παρευρισκομένων με ανοιχτή συζήτηση και επικοινωνία -κατά το φετινό μήνυμα της WABA: “Mίλα μου! Θηλασμός, μια τρισδιάστατη εμπειρία-, με ενημερωτικά φυλλάδια κλπ! Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από το
mitrikosthilasmos.com.
Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μητρικού θηλασμού... όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του θηλασμού πρέπει να δώσουν το παρόν!

     Προγραμματισμένη ώρα πανελλαδικού ταυτόχρονου θηλασμού: 12:00

     Εκτιμώμενη ιδανική ώρα συνάντησης: 11.00-13.00 πμ

     Εκτιμώμενος χρόνος παραμονής στα σημεία συνάντησης: 2-3 ώρες

Στη Σύρο ο θηλασμός θα πραγματοποιηθεί στα σκαλάκια του δημαρχείου. 
Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση!
    Σας περιμένουμε όλους :)

    Η ομάδα του mitrikosthilasmos.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.