Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Σύρου ενάντια στα χαράτσια

Η Συνέλευση της Επιτροπής ενάντια στα χαράτσια και
η Συνέλευση του Συντονιστικού Σωματείων και εργαζομένων Ν. Κυκλάδων πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Σύρου τη Δευτέρα 30/1 στις 12 το μεσημέρι. 
"Η κυβέρνηση ψεύδεται ασύστολα λέγοντας ότι με τη διαδικασία των εξαιρέσεων, μέσω αιτήσεων στην εφορία, θα εξαιρεθούν όσοι έχουν ανάγκη, ενώ στην πράξη τίποτα δεν εφαρμόζεται. Την ίδια στιγμή εξαγγέλλει  την ενοποίηση όλων των φόρων που έχει επιβάλει στην προσωπική ακίνητη περιουσία στο χαράτσι, προκειμένου να ανοίξει ο νέος κύκλος εκβιασμών με το ρεύμα.
Το χαράτσι δεν είναι τέλος, αλλά φεουδαρχικός φόρος επικυριαρχίας. Τα έσοδα που κυβέρνηση και τρόικα επιδιώκουν να συγκεντρώσουν, δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις που πετσοκόβονται, ούτε σε σχολειά και νοσοκομεία που κλείνουν. Οδεύουν κατευθείαν στην αποπληρωμή των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων. Τα χαράτσια είναι εργαλείο για να εξαθλιωθούν και να γονατίσουν οι εργαζόμενοι και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποδεχτεί μισθούς 300  € και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, Επόπτες και Επιτήρηση, το ξεπούλημα της χώρας του και την υποθήκευση της ίδιας του της ζωής. Όσο πληθαίνουν αυτοί που αντιστέκονται και δυναμώνει η μεταξύ τους αλληλεγγύη, τόσο εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να κοπεί το ρεύμα.. Στην εξαθλίωση που μας επιβάλουν απαντάμε με αλληλεγγύη, ενότητα, λαϊκή οργάνωση και αντίσταση.

                                          ΚΑΝΕΙΣ  ΜΟΝΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ",αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.