Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης της Δημοτικής Αρχής


Οι διαδοχικές παραιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής  από επιτροπές και νομικά πρόσωπα, μεταφέρουν την εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης της Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι πλέον ξεκάθαρη.

Η παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα διαδοχικών και καταστροφικών λανθασμένων επιλογών, που ξεκινούν από την ίδια τη συγκρότηση της παράταξης του κου Δεκαβάλλα.  Φαίνεται, πως κατά την επιλογή των στελεχών της παράταξής του, ο κος Δεκαβάλλας σκέφτηκε λιγότερο το καλό του τόπου μας και περισσότερο την εκλογή του, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα μείγμα ανομοιόμορφο, χωρίς συνοχή, διακατεχόμενο από προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις.

Όπως είναι φυσικό για μια τέτοια σύνθεση, αποτελεσματική σε ψήφους αλλά αναποτελεσματική σε ουσία και έργο, με τις πρώτες μπόρες που σίγουρα θα χειροτερέψουν στο μέλλον, έχουμε διάλυση της τουριστικής επιτροπής, διάλυση της επιτροπής συγκοινωνιών και ακέφαλο και διαλυμένο Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, καταστροφικές γροθιές στους καίριους τομείς ανάπτυξης και οργάνωσης του τόπου μας.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, τα χειρότερα μας φοβίζουν από αυτούς που φοβούνται να πάρουν θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις για να μην τσαλακώσουν την εικόνα τους, που κάνουν πίσω για να μην ρισκάρουν την φήμη τους.  Έτσι δεν πρόκειται να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, είναι καταδικασμένος στο βωμό της προσωπικής και επιφανειακής υπεροχής του καθενός.

Αγώνα θέλει ο τόπος και θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις, αλλά όταν νοιάζεται κανείς μόνο για τους ψήφους που θα πάρει και την εκλογή του, θυσιάζει  με ευκολία το κοινό καλό για να παραμείνει  στην επιφάνεια.

Και έπεται συνέχεια…

ΣΥΡΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.