Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΒΙΒΛΙΟ 100 χρόνια Εθνική Ελλάδας

        
       Η ιστορία της Εθνικής Ελλάδας γράφεται εδώ και εκατό χρόνια. Με επιτυχίες και αποτυχίες, με τύχη, ατυχία ή και αδικία. Με κόπο, προσπάθεια, αγωνία, χαρά, δάκρυα και κάποιες φορές με αίμα… Τετρακόσιοι εξήντα επίσημοι και φιλικοί αγώνες, σε 116 χώρες των πέντε ηπείρων, συνθέτουν τις σελίδες της ιστορίας της από το 1906 που αποτόλμησε τον πρώτο αγώνα, έως σήμερα. Αυτή η ιστορία ζωντανεύει εδώ. Με πρωτότυπο τρόπο, συναρπαστικές λεπτομέρειες, περιγραφές, ανέκδοτα κι απίστευτα περιστατικά ( όχι πάντα ευχάριστα…) που αποτελούν τον καμβά πάνω στον οποίο 520 διεθνείς παίκτες αποτύπωσαν νίκες, ήττες, ισοπαλίες, γκολ, θριάμβους και χαμένες ευκαιρίες για διάκριση…

     Το 1980 στο κύπελλο Εθνών εμφανιστήκαμε με αξιοπρέπεια, το 1994 στο μουντιάλ των Η.Π.Α εκτεθήκαμε πολλαπλά και το 2004 στο Euro της Πορτογαλίας θριαμβεύσαμε πανάξια. Ακολουθήστε τα βήματα της Εθνικής και των άσων μας, δείτε ονόματα, συμμετοχές, γκολ…πόσοι προπονητές κάθισαν στον γαλανόλευκο πάγκο, και πολλά άλλα στοιχεία.

        Μια ιστορία δοσμένη με μοναδικό τρόπο, που αξίζει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και της εθνικής, που το 2004 έκανε ευτυχισμένο και υπερήφανο τον Ελληνισμό στα πέρατα της γης….

     Το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις <<ΑΓΚΥΡΑ>>.

                                                                                                                              Γ.Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.