Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Για την παραίτηση του Γ.Κεράνη


     Συνεδρίασε υπό την προεδρία του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιάννη Δεκαβάλλα  η δημοτική ομάδα της «Δημοκρατικής Σύρας» προκειμένου να εξετάσει το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας, της παραίτησης που έχει υποβάλλει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κεράνης από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου (Ο.Π.Α.Σ).

     Τόσο ο δήμαρχος όσο και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους προς το πρόσωπο του Γιάννη Κεράνη, καθώς και στο έργο το οποίο έχει επιτελέσει και επιτελεί ο Ο.Π.Α.Σ. κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία. Παράλληλα απεύθυναν έκκληση να παραμείνει στη θέση του Προέδρου, ισχυριζόμενοι ότι θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τις αποφάσεις και τις ενέργειες του Προέδρου και του Δ.Σ.  του Ο.Π.Α.Σ.

     Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Σ. αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας για τη στήριξη τους δήλωσε, ότι αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που δημιουργούνται με την παραίτηση του, αφού αυτή  η περίοδος είναι περίοδος σχεδιασμού και προγραμματισμού για το νομικό πρόσωπο του Δήμου και δεσμεύτηκε να παραμείνει για ένα μεταβατικό διάστημα ώστε να καταστεί δυνατόν να υλοποιηθούν οι προγραμματικοί στόχοι τους οποίους έχουν θέσει. Στο διάστημα αυτό θα αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον συγκεκριμένο Οργανισμό του Δήμου.

     Ο δήμαρχος με δήλωση του χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την  προς το παρόν παραμονή του Γιάννη Κεράνη στη θέση του προέδρου , ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι παρότι ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα δίνουν μάχες κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες σε μεγάλα και ατέλειωτα μέτωπα, έχει παραχθεί μέχρι σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς. Αυτό το έργο, παρά τις δυσκολίες, είμαστε όλοι αποφασισμένοι να το συνεχίσουμε και να το φέρουμε εις πέρας. O κόσμος είναι σε θέση να αντιληφθεί, να μας βαθμολογήσει και να μας αξιολογήσει, κατανοώντας τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

   

                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.