Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του «ΟΧΙ»

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων του «ΟΧΙ» (ΕΠΑΜ- Δημοκρατική Αναγέννηση Στέλιος Παπαθεμελής) είναι οι εξής:


1. Δόγου Ζωγραφιά (Υπάλληλος ΟΑΕΔ),



2. Μαούνης Ιωάννης(Πολιτικός Μηχανικός)


3. Μιχαηλίδης Αρτέμιος (Κοσμηματοτέχνης)


4. Σανάκης Αντώνιος(Ιδιωτ. Υπάλληλος)


5. Καμπανός Δημήτριος (Δημοσιογράφος)

2 σχόλια:

  1. O Δ. Καζάκης φρόντισε να θωρακίσει τα δεξιά άκρα του με τη συνεργασία του με την ελληνορθόδοξη ακραία συντηρητική και αντιδραστική ομάδα του Παπαθεμελή. Με αυτό τον τρόπο οι προτάσεις του Καζάκη ενισχύονται με τις προφητείες από τους «γέροντες της εποχής μας» και το θρησκευτικό σκοταδισμό και εθνικισμό της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

    Ούτε η πιο γραφική γκρούπα δεν θα αυτοκτονούσε πολιτικά λίγο πριν τις εκλογές με το να συνεργαστεί στη σημερινή κατάσταση με μια τόσο φθαρμένη, πολιτικά γερασμένη και ξεπερασμένη «τσόντα» του δικομματισμού, όπως είναι η Αναγέννηση την οποία το ΕΠΑΜ προφανώς θεωρεί (όπως τον στρατό και την εκκλησία) «μη καθεστωτική δύναμη» . Πρόκειται για μια σπασμωδική κίνηση που δείχνει πανικό . Ο Δ. Καζάκης έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι το ρεύμα που “έχτισε” τα τελευταία δύο χρόνια με περιοδείες σε όλη τη χώρα το καρπώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου ο Πάνος Καμμένος. Με λίγα λόγια “άλλος έσπειρε και άλλος θέρισε”. Αν και στην πραγματικότητα και ο Καζάκης πάνω σε έτοιμο εύφορο χώμα έσπειρε απλά οι σπόροι του ποτέ δεν βλάστησαν.

    Για να πάρει με το μέρος του μερικές δεξιές ενορίες της Θεσσαλονίκης όπου η Δημοκρατική Αναγέννηση έχει ακόμα κάποια επιρροή στο –προχωρημένης ηλικίας- θρησκόληπτο κοινό ο Δ. Καζάκης θυσίασε ακόμα και τον έναν από τους δύο βασικούς πυλώνες της πολιτικής του την έξοδο από το ευρώ! Η συμμαχία, (όπως το ΠΑΣΟΚ το ’81) αντικαθιστά τη θέση για έξοδο με..δημοψήφισμα για την θέση της χώρας στην Ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε το επαμ δεν έγινε ενα κομμα με την δημοκρατική αναγέννηση απλά συμφωνήσαν ΜΟΝΟ στα 5 προταγματα του επαμ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.