Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΟΥ Να μην περάσουν τα μέτρα


Η ξαφνική παρουσία της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας αποτελεί την παρούσα στιγμή διπλή πρόκληση απέναντι στον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, καθώς έρχεται να βάλει τη σφραγίδα της στο “κλείδωμα” του νέου πακέτου ανελέητων μέτρων -με περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων που ξεπερνούν τα 9 δισ.ευρώ-  αλλά και να προσφέρει  ανοιχτή στήριξη στην ετοιμόρροπη τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΥΡΟΥ καλεί τον συριανό λαό να διαδηλώσει την αντιθεσή του στην παρουσία της κας Μέρκελ και στην πολιτική που αυτή εκφράζει.

Να στείλει μήνυμα καταδίκης αυτής της πολιτικής και στους εγχώριους και τους ξένους υπηρέτες της Τρόικας, του κεφαλαίου και του ΔΝΤ.

 

Καλούμε τη νεολαία, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους  να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Σύρο την Τρίτη 9/10/2012 από τους μαζικούς φορείς του νησιού μας.

 

Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής.

 

 

Η Γραμματεία της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΥΡΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους καταλάβαμε και τον πολιτικό – ιδεολογικό προσανατολισμό αυτού του «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ»....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.