Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΚ ΦΕΡΕΚΥΔΗΣ Με καθυστέρηση στον εισαγγελέα

Με αναφορά του, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας έστειλε με μεγάλη καθυστέρηση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου την υπόθεση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία “Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Φερεκύδης”, που είχε συσταθεί από τον τέως Δήμο Άνω Σύρου και  είχε λυθεί στις αρχές του έτους 2007 από τον τότε δήμαρχο Φώτη Ξαγοράρη(φωτο).
 Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σύρου - Ερμούπολης  είχε δώσει προθεσμίες στον λογιστή της εταιρείας για την σύνταξη των συμπληρωματικών οικονομικών καταστάσεων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, χωρίς ο λογιστής να μπορέσει να ανταποκριθεί μέσα στο χρονικό διάστημα. 
'Εκθετος καθίσταται ο δήμαρχος Ερμούπολης,ο οποίος σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε αρνηθεί την άμεση διαλεύκανση της εκκαθάρισης της εταιρείας  από τον εισαγγελέα!
Επίσης αναμένεται να λογοδοτήσουν οι τρεις πρώην δήμαρχοι Άνω Σύρου,σχετικά με τη  λειτουργία και διαχείριση της εταιρείας,μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γ.Πάπιτσης και ο αντιδήμαρχος Φ.Ξαγοράρης. 
Δείτε σχετικό βίντεο από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου(17/5/13)
(από το 8.28 λεπτό κ.ε)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.