Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Αντίσταση στον πολιτικό θεατρινισμό

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
 
Δυστυχώς η βρωμιά της πολιτικής σαπίλας, που αποπνέει, πια το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης από το 2000 και μετά, όποτε μπήκε για τα καλά στο βούρκο της παγκοσμιοποίησης, άποδεικνύεται, ότι όχι απλά, άγγιξε και τον ιερό θεσμό της Αυτοδιοίκησης , αλλά γονιμοποίησε πολιτικά καρκινώματα μέσα σε αυτόν.
 Οι πακτωλοί των κοινοτικών κονδυλίων, αντί να δράσουν ,για την καλυτέρευση της ζωής του... πολίτη, λειτούργησαν, για να επωφεληθούν ομάδες καιροσκόπων που χρησιμοποίησαν το δημόσιο χρήμα για να φτιάξουν κολοσιαίες ατομικές περιουσίες.
Αν ο λαός θυμάται με την "παράσταση' της κουτάλας, τους εθνικόφρονες , που λεηλάτησαν το σχέδιο Μάρσαλ, οι σύγχρονες γενιές , θα έχουν κολασμένη σκιά της ζωής τους , τα , ΜΟΠ, τα ΕΣΠΑ, τα ευρωπαικά κονδύλια γενικώς, και τους μηδίσαντες πράκτορές τους κρατικοδίαιτα όντα, αφού με τις φάμπρικές τους και και κατάντησαν την ευλογημένη χώρα σε προλεταριατο των Εβραίων, τοκιστών και υποχείριο της Μέρκελ,επιμένουν να αναλάβουν , το έργο της Σωτηρίας του τόπου, ευνουχίζοντας τα αντανακλαστικά των πολιτών.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
 ΙΔΙΩΣ ΔΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥς ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΨΥΧΗ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ(ανθρώπους που είτε διεκδικούν δουλειές απ΄τον Δημο για μην πτωχεύσουν οι αναπτυξιακές παράγκες τους είτε διεκδικούν τεράστια ποσά από το Δήμο για εργα απάτες που συνέβαιναν μπροστά τους στο παρελθόν και τα αποσιωπούσαν, υποθάλποντας τους ενόχους, ,-αφής έρχονται τραγικά ουραγοί στις προσπάθειές τους να πρωταγωνιστήσουν στο ιδιωτικό επιχειρηματικό πεδίο-ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.