Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμος οδηγείται σε πτώχευση

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Υποθέτω , ότι σήμερα πλέον οι δημότες , έχουν καταλάβει , ότι η κατάρρευση των οικονομικών του Δήμου, δεν είναι προϊόν της φαντασίας της κ.Καζαντζάκη –Απέργη, , που επί ένα χρόνο και πλέον , έχουμε εκπέμψει σήμα κινδύνου. Άρα , άδικα, πυροβολούσατε τους πιανίστες.
Το επικείμενο σοκ δημοσιοποιείται μέσα από έγκυρες πληροφορίες δημόσιων μέσων ενημέρωσης , που πηγή τους έχουν αξιόπιστους κυβερνητικούς οργανισμούς.
Σήμερα επισημοποιείται πλέον ότι ο Δήμος οδηγείται σε πτώχευση.
Την πραγματικότητα αυτή δεν αναιρεί , ούτε το μόνιμα καρφιτσωμένο χαμόγελο, στα χείλη του απερχόμενου κ.Δεκαβαλλα, ούτε οι ανάξιες λόγου δικαιολογίες του δελτίου τύπου, παρόλο, που αποδεικνύουν, ότι , αν και σε ότι αφορά την ουσιαστική δράση, δικαιώνει το χαρακτηρισμό του «κοιμώμενου βόα», επικοινωνιακά όχι μόνο διατηρεί κάτι από την στόφα του Μακαβιέλι , μα και είναι απίθανα εξελιγμένος.
Τόσο που να θυμίζει τον Γ.Παπανδρέου, όταν εξήγγειλε το Μνημόνιο, με κορνίζα το Καστελόριζο.
Η κατάσταση για το νησί παίρνει πια δραματικά χαρακτηριστικά , που το παρόν αλλά και το φερόμενο εν δυναμει τοπικό πολιτικό προσωπικό, δεν αντέχει να αντιμετωπίσει.
Απαιτείται συστράτευση, πατριωτικός συναγερμός, αφύπνιση συνειδήσεων και κυρίως συνειδητοποίηση, οτι εκπροσωπόντας το τόπο, που αποτελεί την ονομαστότατη των πόλεων της αναγεννηθείσας Ελλάδας, σηκώνουμε, πέτρες ιερές.
Εύχομαι και αυτή η φωνή μου να μην είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.