Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Φεστιβάλ Χορού Akropoditi Dance Fest 2014

Το κέντρο σύγχρονου χορού Ακροποδητί, που δρα στην Ερμούπολη , διοργανώνει το Φεστιβάλ Χορού Akropoditi Dance Fest 2014 από τις 5 Ιουλίου 2014 μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα.
Η ομάδα χορού Ακροποδητί προσκαλεί τους επισκέπτες του φεστιβάλ με σκοπό να χορέψουν, να συζητήσουν αλλά και να ανταλλάξουν διαφορετικές απόψεις, γνώμες και εμπειρίες σε σχέση με την τέχνη του χορού. Με αυτό τον τρόπο θα προσεγγίσουν μαζί νέους τρόπους επικοινωνίας, έκφρασης, προσέγγισης και παρατήρησης.

Οι δύο εβδομάδες που διαρκεί το φεστιβάλ διαθέτουν πολυάριθμα εργαστήρια για μαθήματα Σύγχρονου Χορού, Αυτοσχεδιασμού, Κλασικού Μπαλέτου, Τεχνικής Graham, Contact Improvisation, Voicing, Yoga, Butoh, Contemporary SynchroArt και πολλά ακόμα. Παράλληλα με τα εργαστήρια, οι δύο εβδομάδες είναι γεμάτες με βραδιές παρουσιάσεων και προβολών, ανοιχτών αυτοσχεδιασμών και χορευτικών παραστάσεων.

Οι τιμές και τα πακέτα των εισιτηρίων είναι σε πολύ χαμηλές τιμές (από 6 ευρώ) ενώ οι παρουσιάσεις, οι προβολές, οι ανοιχτοί αυτοσχεδιασμοί και το free stretching έχουν ελεύθερη είσοδο τόσο για το κοινό όσο και για τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια του φεστιβάλ. 
 
Κέντρο Χορού ΑκροποδητίΗρώων Πολυτεχνείου 84 Τ.Κ 84100 / Τήλ:22810-80690, 6944-771449 / Email: info@akropoditi.gr
www.akropoditi.gr
Το Κέντρο Χορού, σύγχρονης έκφρασης και δημιουργίας Ακροποδητί σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Χορού Akropoditi DanceFest 2014 από 5 έως 20 Ιουλίου στην Ερμούπολη Σύρου να μοιραστείτε το ίδιο πάτωμα, την ίδια αμμουδιά, να χορέψετε, να συζητήσετε, να ανταλλάξετε γνώσεις και εμπειρίες αλλά και να προσεγγίσετε νέους τρόπους επικοινωνίας έκφρασης και παρατήρησης.
Δύο εβδομάδες γεμάτες από εργαστήρια Σύγχρονου Χορού, Αυτοσχεδιασμού, Κλασικού Μπαλέτου, Τεχνικής Graham, Contact Improvisation, Voicing, Yoga, Butoh, Contemporary Synchro Art κ.ά. Παράλληλα, δύο εβδομάδες γεμάτες βραδιές παρουσιάσεων και προβολών, ανοιχτών αυτοσχεδιασμών και παραστάσεων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Κέντρο Χορού Ακροποδητί

Ηρώων Πολυτεχνείου 84, Ερμούπολη, Σύρος, 841 00, Ελλάδα, 22810 80690, 6944771449, Εισιτήρια παραστάσεων του Φεστιβάλ:
Σε βραδιά με μία παράσταση: 8 € και 6 € (μειωμένο)
Σε βραδιά με 2 παραστάσεις: 10 € και 8 € (μειωμένο)
Πακέτα εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις:
Για όλες τις παραστάσεις μίας εβδομάδας: 30 € και 20 € (μειωμένο)
Για όλες τις παραστάσεις και των 2 εβδομάδων: 60 € και 40 € (μειωμένο)
Οι παρουσιάσεις, οι προβολές, οι ανοιχτοί αυτοσχεδιασμοί και το free stretching έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τους συμμετέχοντες των Εργαστηρίων.
- See more at: http://www.elculture.gr/festival/akropoditi-dancefest-2014-885403#sthash.kNEj3x86.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.