Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Για την υπόθεση του Θόλου

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ

Η ανακοίνωση της παράταξης του κ.Μαραγκού, για την υπόθεση του Θόλου του κολυμβητηρίου είναι στην σωστή κατεύθυνση.
 Βέβαια, η επιβολή της δημοσιονομικής διόρθωσης, ήτανε γνωστή ήδη από το περασμένο Φθινόπωρο, οπότε είχα θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρω την απάντηση, ότι κατά της απόφασης είχαν ασκηθεί ενδικα μέσα και τελικά ο Δήμος θα δικαιώνονταν.
Φαίνεται, όμως ότι το πρόστιμο(δημοσιονομική διόρθωση) τελεσιδίκησε με αποτέλεσμα ο Δήμος να αναγκαστεί να το πλήρώσει,με το γνωστό τρυκ της αναμόρφωσης του Προυπολογισμού.
Διευκρινίζω, ότι δεν συμμετείχα στο τελευταίο αυτό δημοτικό συμβούλιο, όπως δεν συμμετέχω συνειδητά σε όλα τα μετεκλογικά ,θεωρώντας, οτι στην ουσία σε αυτήν την μεταβατική περίοδο, βρίσκεται σε εξέλιξη η ολοκλήρωση της επιχείρησης εξόδου των σκελετών από την ντουλάπα της καθεστωτικής 25 ετίας.
Προσωπικά αρνούμαι να την νομιμοποιήσω με την συμμετοχή μου.Σε ότι αφορά το Θόλο, οφείλω να προειδοποιήσω την νέα δημοτική αρχή, ότι το πρόστιμο αυτό είναι το λιγότερο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
Εαν δεν επανατοποθετηθεί ο θόλος και δεν καταστεί λειτουργικό το έργο, τότε, θα κληθεί ο Δήμος να επιστρέψει το σύνολο της κοινοτικής δαπάνης.Επισημαίνω, δε, ότι και στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής , υπάρχουν θέματα, παγίδες, όπως η διάθεση της επιχορήγησης για τα λειτουργικά της αφαλάτωσης στις δανειακές υποχρεώσεις της ΔΕΥΑΣ.
Εύχομαι η νέα δημοτική Αρχή , να μην παγιδευτεί στην πεπατημένη, αλλά να βάλει νυστέρι, σε όλα αυτά τα αποστήματα, γιατί αυτό απαιτεί το πραγματικό συμφέρον του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.