Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Aντώνης Συρίγος (υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) «Οι υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν»




Αποκλειστικές δηλώσεις στην ΑΠΟΨΗ

-Πως αποφασίσατε να εκτεθείτε ως υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές;

-Και στο παρελθόν είχα συμμετάσχει και ήμουν υποψήφιος σε τοπικές και περιφερειακές εκλογές. Αποφάσισα τώρα να πολιτευτώ, γιατί -δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε- οι υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν. Ένας τρόπος είναι κι αυτός. Δε με ενδιαφέρουν τα αξιώματα ούτε προσδοκώ κάτι. Είναι μια μορφή εθελούσιας άδολης στράτευσης, χωρίς να υποκρύπτονται συμφέροντα.

-Πως βλέπετε τη διάθεση των κυκλαδιτών ψηφοφόρων ,έπειτα από τις περιοδείες που έχετε κάνει με τους συνυποψηφίους σας;

-Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει πολύ καλά . Η δυναμική είναι τέτοια που η αυτοδυναμία είναι εφικτή. Αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση όχι ως αυταρέσκεια και ως αλαζονεία,  αλλά με το λαό μαζί της ενεργοποιημένο, για να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση.

-Ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τα νησιά;

-Το επανέλαβα και στην προεκλογική μου ομιλία :ακτοπλοικό, υγεία, ενέργεια ,περιβάλλον και παιδεία. Δεν τα θέτω ιεραρχικά, αλλά επειδή είναι καθοριστικά για τη ζωή στα νησιά. Κι αυτό γιατί όλοι μιλούν για νησιωτικότητα αλλά καμιά κυβέρνηση δεν την έχει προστατεύσει στην πράξη.

-Ποιο  είναι το μήνυμά σας προς τους κυκλαδίτες ψηφοφόρους;

-Να συσπειρωθούν υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν πάει μπροστά η Ελλάδα θα πάνε μπροστά και οι Κυκλάδες.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το έτος 1960 και ζει εκεί με την οικογένειά του ασκώντας το λειτούργημα του Δικηγόρου από το 1987.Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ερμουπόλεως την οκταετία 1994 – 2002 και άσκησε χρέη αντιδημάρχου το έτος 1997 – 1998.Την τετραετία 1998 – 2002 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ του νομού Κυκλάδων, ενώ το διάστημα 1998 έως το 2006 χρημάτισε ανιπρόεδρος και μετά πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμουπόλεως.
Σήμερα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρο.
Ηταν υποψ.Περιφ.Σύμβουλος Ν.Αιγαίου το 2014 με την Νησιωτική Ανατροπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.